Wij zien professionals graag groeien in vaardigheden en leven

"Kies een carrière waar je van houdt, en werk geen dag meer in je leven.."

ReQuest is een netwerkorganisatie die mensen graag als professionals ziet groeien.
Wij vinden inspirerende bouwkundige werkomgevingen die vooruitstrevend en uitdagend zijn.
De ambities van de mensen en organisaties zijn onze drijfveren en daar daar halen wij onze energie uit.
Met veel plezier werken wij daarom geen dag in ons leven!

Met ons specialisme in de bouw concentreren wij ons niet alleen op gevestigde professionals, maar ook het aanstormende bouwkundige talent dat ons land rijk is.
Ons netwerk van midden- en hoog kader opgeleide professionals verbinden wij aan bouw gerelateerde organisaties zoals vastgoed-, architecten-, ingenieurs- en aannemersorganisaties, door middel van een directe indiensttreding of een detacheringsperiode.

Onze corebusiness is dagelijks in contact staan met het netwerk van bouwkundigen en bouwkundige organisaties. Het zorgt ervoor dat ReQuest resultaatgericht en proactief te werk gaat.

"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.."

Walt Disney, deed waar hij van hield, namelijk, tekenen. Hij werkte om te kunnen tekenen, tot het moment dat hij met het tekenen zijn geld kon verdienen. Walt tekende met volle overgave en met een noodzaak. Hij geloofde dat hij dat moest doen, voor de wereld en liet zich door niemand van de wijs brengen, of ook maar vertellen dat hij het niet kon. Zijn eerste succes was geenszins het doel, maar een tussenstation.

"Give the ones you love wings to fly, roots to come back, and reasons to stay.."

De Dalai Lama is iemand die als leider niet gebonden is aan een bepaalde groep, instantie of organisatie. Zijn ideologie uit hij ten dienste van de mensheid.
Hij is iemand die zichzelf wereldwijs heeft gemaakt door zich breed te verdiepen in diverse onderwerpen van de maatschappij. Door niet bezig te zijn met bezit, maar door juist vrij te laten, te motiveren en vertrouwen te bieden is hij een voorbeeld voor organisaties en hun leiders om te investeren in hun mensen en hen in hun kracht te laten en te stimuleren.

 

Werk geen dag in je leven!

Wat mensen van ons vinden?

NedjlaKandidate in procedure geweest..

“ReQuest heeft het voor mij mogelijk gemaakt om carrièrekansen te creëren.
Mijn ambities zijn op professionele en zorgvuldige wijze in behandeling genomen.
Ik ben begeleid in een uitstekende benadering van de opties om een passende baan te vinden.
ReQuest is de beste intermediair die tot op heden op mijn pad is gekomen.”

DamlaOntwerper / Revit modelleur

“Een unieke aanpak en werkwijze in recruitment. Er is een groot belang gehecht aan zowel de persoonlijke- als professionele wensen van iedere partij. Hun wilskracht om de juiste match te maken is zeer inspirerend. Dank!”

AnoniemTU-Delft student

“In de hectiek van mijn bouwkundige opleiding heb ik hen gevraagd naar kansen voor een bijbaan in de architectuur. Het eerste gesprek was helder en gaf mij direct vertrouwen. Daarna vertaalde ReQuest mijn eisen in een goede match.
De eerste sollicitatie was al snel geregeld en meteen een match! Het was precies wat ik zocht..
Keep up the good work!”

RobertWerkvoorbereider hogere segment

“Vanaf de eerste gesprekken konden we inhoudelijk ingaan op stage-ervaringen, interesses en ambities. Dit was tekenend voor de vakkennis en kennis van de markt en leidde tot mooie kansen. Kort na ons eerste contact kon ik op sollicitatiegesprek bij een mooie aannemersorganisatie en ik kreeg de baan. Ik werk er al 3,5 jaar met veel plezier!”

JordanStructural engineer

“He takes the time to really get to know his kandidate in order to find the right position for him or her. With a large network in the building environment in multiple disciplines it was possible to advise me what would fit my character best. Great people skills, friendly, personal and professional at the same time.
A great matchmaker. ”

Tips voor je salarisonderhandeling, beoordelingsgesprek of carrière?
Laat een bericht achter, dan bereiken wij jou.

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw data door deze website.