Hallo bouwwereld!

By april 23, 2018Nieuws

Welkom op de nieuwe pagina van ReQuest Recruitment!

Dit is onze eerste post, en wij zijn blij dat wij naast ons netwerk ook onze kennis van de bouw en de arbeidsmarkt met je mogen delen. Bereik ons voor meer informatie over sollicitatieprocedures, hoe je je kunt opstellen tegenover je gesprekspartner om het beste resultaat te boeken of om simpelweg te weten hoe je het meeste uit je salarisonderhandeling haalt. Wij willen jouw platform zijn voor alle vraagstukken die je in je carrière hebt. ReQuest is jouw carrière makelaar!

Wij begeleiden jou, aan de hand van jouw wensen en ambities naar het doel dat je voor ogen hebt. Als je nog geen doel voor ogen hebt (hoeft ook niet), kunnen we je helpen om de opties in kaart te brengen. Wij hebben veel bouwkundige- en arbeidservaring in huis om je de weg te wijzen. Het blijft jouw pad, maar wij bieden je de keuzes.
Uiteraard vind je hier ook de laatste en leukste bouwkundige uitdagingen die er op dit moment te vinden zijn, maar bel ons of laat een berichtje achter als je wil dat wij je terugbellen op een gepast tijdstip.

Groeten, Nelson da Luz Bentes | ReQuest
nelson@requestrecruitment.nl

Nelson Da Luz Bentes

Author Nelson Da Luz Bentes

Matchmaker en kansencreator voor kandidaat én opdrachtgever

More posts by Nelson Da Luz Bentes

Leave a Reply